F&N advies en begeleiding

Advies en begeleiding bij fauna- en natuurbeheer

Gedragscodes

Er komt steeds meer bij kijken voordat er tot uitvoering kan worden overgegaan. Hierbij word het aantal formulieren die voor het werk moeten worden ingevuld steeds meer, om nog maar over vergunningen of ontheffingen te zwijgen. Aanvragen van deze kunnen soms een lang en moeizaam proces te zijn. Echter is het niet voor niets, gezien dat mensen steeds meer en eerder aan de bel trekken als er iets lijkt mis te gaan. Hierdoor kunnen we onder ander niet meer zonder een gedragscode zorgvuldig natuur- of bosbeheer. Hiermee kunnen we tijdens en na de werkzaamheden aantonen, dat u alles zorgvuldig heeft afgewogen en maatregelen heeft toegepast om het werk mogelijk te maken. Vaak komt bij het invullen van de gedragscode ook na voren of werk kan worden uitgevoerd, zonder vergunning door maatregelen te treffen of de periode van uitvoering te veranderen.

Hierbij kan F&N advies en begeleiding u een helpende hand bieden. We kunnen u van dienst zijn in het begeleiden bij invullen van de gedragscode of in overleg uithanden nemen van deze werklast.

Mocht u hier in zijn geïnteresseerd, kunt u contact opnemen, waarna wij na een overleg met u een vrijblijvende offerte kunnen laten toe komen.